ظروف استیل

اهمیت استفاده از ظروف استیل

اهمیت استفاده از ظروف استیل

ظروف استیل یکی از بهترین ظروف برای طبخ غذا می باشد. ساخت ظروف استیل باعث راحتی کار برای افراد کم تجربه و دستیاری برای افراد حرفه ای شده است. برای نگهداری و طو عمر بالا ظروف استیل همانند سایر ظروف باید یک سری نکات را رعایت کنید. در این مقاله قصد داریم نکات کلی برای استفاده راحت تر به شما معرفی کنیم پس این مطلب را از دست ندهید.

  • از اسفنج های زبر و خشن استفاده نکنید.
  • قبل از اولین استفاده بهتر است ظروف را با آب داغ بشویید سپس با دستمال آن را خشک کنید.
  • بعد از استفاده بهتر است ظروف استیل را با آب گرم و مایع ظرفشویی بشویید.
  • تاحد ممکن از قاشق های فلزی استفاده نکنید بهتر است از قاشق های چوبی یا پلاستیکی استفاده کنید.
  • قبل از طبخ مقداری روغن در ظروف ریخته و اجازه دهید ظروف کمی گرم شوند.
  • برای جلوگیری از تغییر رنگ کاسه و بشقاب استیل خود را پس از استفاده بشویید.
  • غذاهایی که دارای چاشنی نمک هستند را در ظروف استیل ذخیره نکنید.
  • استفاده از ماشین لباسشویی به صورت مکرر باعث آسیب به ظروف استیل می شود.
  • از استفاده ظروف استیل با حرارت زیاد پرهیز کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *