ظروف استیل

ظروف استیل

ظروف استیل چیست؟

مواد اصلی تشکلیل دهنده استیل آلیاژ آهن می باشد. از ترکیب آهن با دو یا چند ماده دیگر استیل تولید می شود.

استیل با ترکیب آهن با کربن برای قوی کردن استیل  استفاده می شود. همچنین دارای عنصر های وانادیوم و تیتانیوم برای آسان شدن روند ایجاد می باشد.

عنصر های نیکل و کروم هم به آن برای جلوگیری از زنگ زدن اضافه می شود. این آلیاژ دارای بیش از ۱۲ درصد کروم ضد زنگ می باشد. همچنین از لایه نازکی اکسید کروم برای جلوگیری از اکسید شدن استیل در اطراف استیل استفاده می شود.

آشپزها با تولید ظروف استیل سبک جدیدی از آشپزی را تجربه کردند. امروزه ظروف استیل به عنوان یکی از بهترین انواع ظروف آشپزخانه به حساب می آید.

مزایا

  • استیل های بگیر را بر روی اجاق‌های القایی هم می توان استفاده کرد.
  • ظروف پخت‌وپز استیل همانند کاسه و بشقاب استیل، خصوصا استیل 18/10 دارای دوام بالا می باشند. استیل ها مقاوم هستند زنگ‌ نمی زنند و خش بر نمیدارند.
  • استیل های ضد زنگ برای پخت انواع غذا ها قابل استفاده هستند. همچنین تاثیری بر روی طعم و رنگ غذا ندارند.
  • این ظروف برای شست و شو با ماشین لباسشویی مناسب می باشند اما توصیه می شود آن ها را به صورت دستی بشوریید که باعث افزایش طول عمر این محصولات شود.
  • این ظروف را می توان در فر نیز استفاده کرد و آسیبی به آن ها وارد نمی شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *