اهمیت استفاده از ورق استیل در ساخت ظروف ایرانی
بسیاری از خانم های ایرانی علاقه به آشپزی در ظروف استیل دارند. از مشخصه های اصلی ظروف استیل می توان به زیبایی، راحتی و پخت آسان اشاره کرد. شناخت ورق استیل به کار رفته در این ظروف برای بررسی و تحلیل دقیق خواص، مزایا و معایب آن ها ضروری است. ورق استیل به ورقی فلزی با سایر الیاژهای به کار رفته در آن گفته می شود که دارای خواصی مانند ضد زنگ بودن و لایه محافظتی نچسب است.
به همین دلیل در هنگام پخت انواع مختلفی از غذاها هیچ گونه مواد شیمیایی وارد ظروف و غذا نمی شود. مطمئنا از دلایل اصلی محبوبیت ظروف استیل ایرانی وجود لایه محافظتی ورق استیل به کار رفته می باشد.
ورق استیل باعث پاکیزه نگه داشتن ظروف استیل می گردد
در طراحی و تولید این ظروف استیل از ورق هایی با میزان کروم بالا که دارای مقاومت در برابر آب و آتش هستند استفاده شده است. که این امر باعث سهولت در نظافت و تمیز کردن این ظروف می شود. یکی از بهترین روش های نظافت ظروف استیل آب و مواد شوینده می باشد. این روش باعث از بین رفتن بوی نا مطلوب و باقیمانده غذا ها می شود.
ورق استیل به کار رفته در ظروف استیل ایرانی با دوام و به صرفه است
یکی از ویژگی های بارز و اصلی ورق استیل استفاده شده در ظروف استیل ایرانی زنگ نزدن آن می باشد و در برابر انواع عوامل خورنده مقاوم و پایدار است. همچنین با هر ضربه ای خش نمیخورد وتغییر شکل نمی دهد.
تمام این ویژگی ها باعث شده که خانم های ایرانی عاشق آشپزی با ظروف استیل باشند و تجربه ای شیرین و متفاوت را برای آن ها بوجود می آورد.