دسته بندی نشده

نکات مهم در خرید و استفاده از ظروف استیل

ظروف استیل

بسیاری از افراد نگران سلامتی خود و خانواده خود هستند و این مساله که در چه ظروفی غذا بپزن که خطرات کمتری سلامتی آهن ها را تهدید کند دغدغه آن ها به حساب می آید. در این مقاله قصد داریم مزایا و عوارض ظروف استیل را شرح دهیم.

فولاد ضدزنگ یا Stainless Steel از ترکیب آهن و فلزات مانند کروم، نیکل، مولیبدن و تیتانیوم بوجود می آیند. که مقاومت و دوام آن ها افزایش می یابد و باعث می شود در برابر آسیب ها مقاوم باشد. ظروف استیل نسبت به آهن سبک تر هستند و دارای مقاومت بالاتری نیز می باشند.

نکات مهم در خرید و استفاده از ظروف استیل

1- تا حد امکان در هنگام خرید، محصولات شرکت‌های معتبر را در اولویت خرید خویش قرار دهید.

2- صاف و صیقلی بودن کف ظرف را بررسی کنید؛ هرچه در ابتدا، تعداد و میزان آسیب‌های دیواره و کف ظرف کمتر باشد، از نظر بهداشت مواد غذایی بهتر خواهد بود.

3- دسته‌ها و دستگیره‌های ظروف پخت غذا اهمیت ویژه ای دارند؛ هنگام خرید این ظروف به جنس دسته‌ها و جنس پیچ یا پرچ‌هایی که برای اتصال به ظرف به کار رفته‌اند توجه کنید.

4- غذاهای نمکی و اسیدی مثل گوشت، گوجه فرنگی، آلو، چغندر، ترشی‌ها و … نباید برای مدت طولانی در ظروف استیل نگهداری شوند.

5- ظرف نباید روی شعله بزرگ‌تر از خودش قرار گیرد و بیش از اندازه داغ شود.

6- برای شست‌وشو از مواد سفیدکننده و سیم ظرفشویی استفاده نشود.

7- بلافاصله پس از استفاده، ظرف داغ با آب سرد پر نشود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *